Psykologhuset Aarhus

Et af Aarhus største og ældeste kliniker for psykologer

Psykologcenter i Aarhus samler flere specialer under et tag

En psykolog har altid et speciale, og det kan gøre det vanskeligt at finde den rigtige psykolog til at varetage større og forskelligartede opgaver. Derfor er det en stor fordel, at et psykologcenter i Aarhus samler flere kompetencer under et tag.

Når et firma i Aarhus har brug forskellige former for psykologisk hjælp og rådgivning, er et psykologcenter et oplagt valg.
Psykologcenteret i Aarhus har nemlig flere psykologer med forskellige specialer tilknyttet, så de kan klare alt fra krisehjælp til lederudvikling. Og det er en stor fordel for kunden – uanset om man repræsenterer en virksomhed, eller om det er i privat regi, man har brug for psykologisk rådgivning.

Nå man kontakter et psykologcenter med flere psykologer tilknyttet, behøver man nemlig ikke at bruge ressourcer på at finde ud af, hvilke specialer de enkelte psykologer har, og hvem der derfor passer bedst til de udfordringer, man står overfor. Man kan blot beskrive sin situation, og så klarer psykologcenteret arbejdet med at finde frem til netop den psykolog, der matcher problematikken bedst.

En psykolog er nemlig ikke bare en psykolog. Der findes ikke mindre end ti forskellige specialer, og psykologernes arbejdsområder er meget forskellige. Mens en psykolog er specialiseret i at hjælpe mennesker med stress, angst og depressioner, er en anden specialiseret inden for eksempelvis samlivsproblemer og eksamensangst.