Psykologhuset Aarhus

Et af Aarhus største og ældeste kliniker for psykologer

Psykologhus hjælper virksomheder i Aarhus

Et psykologhus i Aarhus har stor succes med at tilbyde psykologisk hjælp til lokale virksomheder, der efterspørger alt fra krisehjælp til coaching og rådgivning om psykisk arbejdsmiljø.
Medarbejdere i krise, dårligt psykisk arbejdsmiljø og ledere, der har svært ved at finde deres egen stil, når beslutningerne skal tages, er bare nogle af de opgaver et psykologhus i Aarhus løser med stor succes.

Psykologhuset har flere psykologer med flere forskellige specialer tilknyttet, og derfor kan de hjælpe virksomheder i Aarhus med en lang række forskellige problemstillinger – lige fra krisehjælp til rådgivning af ledere.

Det kan eksempelvis dreje sig om medarbejdere, der af en eller anden grund er i krise. Det kan være tab af et familiemedlem, alvorlig sygdom, stress, depression, skilsmisse, fyring eller noget helt syvende, der er skyld i krisen, men uanset årsag, kan det gøre det svært for medarbejderen at overskue selv helt ordinære arbejdssituationer. Og det er her psykologhuset kommer ind i billedet. Det er nemlig både i medarbejderens og i virksomhedens interesse, at krisen bliver bearbejdet så hurtigt og så professionelt som muligt, så medarbejderen igen kommer til at fungere optimalt.
Psykologhuset udarbejder også analyser af det psykiske arbejdsmiljø på forskellige arbejdspladser, og rådgiver om, hvordan arbejdsmiljøet kan forbedres, så arbejdsglæden og overskuddet vender tilbage – både blandt medarbejdere og ledelse.

Endelig hjælper det aarhusianske psykologhus flere lokale firmaer med coaching af såvel medarbejdere som ledere, ligesom psykologerne rådgiver om, hvordan man kan bryde gamle traditioner og i stedet indføre nye, der virker mere befordrende for virksomhedens vækst.